Szivárványos Karácsony

2020.12.13

Elkészítettem az idei év utolsó szettjét.

Az adventi koszorúk és a sok-sok "Karácsonyi történet" csomag elkészítése után, még az ide év történései arra késztettek, hogy legyen valami erről az évről szóló csomagom. Valami ami emlékeztet, feldob, szépséget és értéket ad.

Így "született" meg a Szivárványos Karácsony csomag.

Szól a szivárványról, mely a reményt hivatott szimbolizálni. Nem a sokszínűséget (sok nézettel ellentétben), hanem az Istenbe vetett reményt és a vele kötött szövetséget.

Minden évben a vidám dallamok, az üzletekben szóló zenék, a háztetőkön díszlő csillogó fények és a sütemények sütésének megnyugtató illata közepette mindig úgy tűnik, hogy van egy "csalogány", akivel találkozom, aki elveszi az ünnepi készülődés varázsát....Idegenek az utcán, a boltban, ...bárhol...


   Soha nem fogod teljesen megtudni, hogy a pénztárnál a sorban az előtted álló ember mit él át, milyen küzdelmek élnek a szívükben, milyen bánat hatja át lelküket, vagy, hogy milyen bántalom okozza, hogy mérgesen, arrogánsan viselkednek. Lehet, hogy nem érted, miért nem fogják megkapni azt a szeretetet, amelyet megpróbálsz kiterjeszteni rájuk, vagy megérteni, hogy miért csaptak le rád (1János 4:10). De tudhatod, hogy Isten éppúgy szereti őket, mint téged. ⁠⠀ ⁠⠀ Tudnod kell, hogy Jézus ugyanúgy értük is jött, mint érted. Imádkozhatsz a szívükért, őszintén mosolyoghatsz akkor is, ha nem mosolyognak vissza, és hálátlanságuk ellenére is áldozatosan adhatsz. Miért? Jézus miatt.⁠ ⠀

Ebben az évben szeress másokat, ahogy Jézus szeretett téged. Tedd le a telefonod, amikor az élelmiszerbolt folyosóin jársz, és mosolyogva nézz az emberek szemébe. Hidd el, a maszk alatt a szád nem látszik, de a szemeden is látszik, hogy mosolyogsz!

   Mindannyiunknak jobban kellenek a gesztusok,

a szívünket melegítő dolgok, és néha egyetlen szó is elég ... és ezért gondoltam rá, sőt rájuk is ... És remélem, hogy a tőlem vásárolt csomaggal képes leszek hozzájárulni, hogy egy kis remény ébredjen a szívekben.... Bízom benne, hogy egy kis meleget önthetnek a szívedbe vagy azok szívébe, akik megkapják ezeket!

  Amikor a mindennapi élet stresszére koncentrálok, a szívem mindig hajlamos a panaszra. A körülményeim nem olyanok, amiben reménykedtem. Életemben senki sem felel meg a normáimnak. Soha nem vagyok elég jó.⁠ Nem csinálom jól, nincs elég időm....⠀ De amikor a figyelmemet mindenható Istenünkre terelem, az igazság felülírja szívem hazugságait, és

morgolódásom hálává alakul át. ⁠⠀

   Ilyen gondolatok jártak a fejemben, amikor a szivárványos karácsony szett elkészült. Legyünk harag helyett hálásak! Egy mosollyal többet kapunk vissza, ha mi is mosolygunk.

Adjuk ajándékba a szivárványt, mely a hálát, reményt és szövetséget szinkronizálja. Adjuk ajándékba a gondolatot...., hogy hálás szívvel a nehézségek is könnyebbek... Adjuk ajándékba, a szeretetet , az Isten irántunk érzett szeretetét.

    Legyen ez a szivárvány emlékeztetője a fenyőfánkon annak az évnek az emléke, mely lassulni tanított. Figyelni egymásra. Megmutatta, hogy össze tudunk tartani. Új utakat nyitott. Felnyitotta a szemünk, hogy hirtelen hálásak lettünk olyan dolgokért is melyek eddig természetesek voltak. Hálának, Isten felé, hogy velünk van , volt és lesz is. Küldd el ezt a csomagot annak akinek hálával kell emlékeznie erre az évre. Találjuk meg , hogyan legyünk hálásak, hogy ne nyugtalan szívvel ünnepeljünk és menjünk az új évbe, hanem szeretettel!

    Találjuk meg a szivárvány alatt a jó dolgokat amit ez az esztendő adott. Tegyük el ezt a díszt és évről évre legyen az emlékeztetőnk a karácsonyfánkon...

A csomagok limitált számban megvásárolhatóak, itt: