Barion Pixel

Szállítási feltételek

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK ÉS TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐTeljesítési határidőA megvásárolt kész terméket a megvásárlástól, illetve a pontos szállítási cím megadásától számított 2. munkanapon postázásra kerül.

A megrendelésre készülő termék az egyéni szerződésben meghatározott elkészülési idő után, a pontos szállítási cm megadását követő 2. munkanapon postázásra kerül.!!!Kérlek, figyelmesen olvasd el, hogy számodra a legkedvezőbb szállítást tudd igénybe venni!!!


Mivel nekünk, Te, mint vásárló nagyon fontos vagy, így a vásárlást követően a csomag feladásáig, minden esetben tudunk módosítani a választott feltételen.

PL.: Ha beállítottad a Foxpost automatát, és rájössz, hogy nincs aki a másik városból elhozza neked ( mivel nincs minden városban , sajnos ) , akkor egy gyors e-mailben értesítesz minket egy neked kedvezőbb, közelebbi pl.: Posta Pontra történő szállításról. Lehetséges, hogy az adminisztráció miatt, így kicsit később kapod meg, de így kényelmesebb lesz neked.

Ami lényeges!

Mivel, kérhetsz tőlünk "mini" csomagot is, mely lehet egy postai levél mérete. Ebben az esetben a legkedvezőbb, ha előre utalással egyenlíted ki vásárlásodat, így mi egy egyszerű ajánlott levélként el tudjuk küldeni neked a csomagot. A sima postai levélként történő szállítást csak kimondottan a vásárló kérésére vállaljuk, mivel arra sem nyomkövetés, sem garancia, hogy célba is ér. Ettől a megoldástól inkább óva intek mindenkit.

FOXPOST

Az automatából-automatába történő szállítás a lehető legkényelmesebb szállítás. A feladott csomagot majdnem minden időben ( az automata helyének, nyitvatartási idejétől függ) át tudod venni. Ettől kényelmes, hogy postai nyitvatartási időn felül is (pl. munka után ) át tudod venni.Foxpost automata kereső:

https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/

FOXPOST DÍJSZABÁSA:

Foxpost csomagküldő szerződésünk van, az alábbi díjfeltételekkel:

  • Tömege max. 25 kg

  • A becsomagolt termék mérete max. 60 x 36 x 62 cm

Automatából ⇒ Automatába csomag díja: 1140.-

Az utánvétes csomag díja: 1330.-

Az automatánál kiegyenlíthető a megrendelt termék értéke plusz az utánvét díja.

!Csak bankkártyás fizetési lehetőséggel!MAGYAR POSTA DÍJSZABÁSAA Magyar Posta szállítási lehetőséget előreutalási fizetés után vehető igénybe.


A Magyar Postai szállítások igénybevételéhez alább találod a díjszabást.

Vagy házhoz szállítást kérsz, vagy itt is automata, vagy PostaPont. PostaPont minden Postahivatal. Ezen kívül kérheted Mol, vagy Coop boltokba is. Hasonló rendszerrel mintha címre kérnéd, csak érte kell menned, így munka után is bármikor átveheted.

PostaPontok Listája:

https://www.postapont.hu/vasarloknak/postapontok/Sima csomagnál, amit házhoz szállítva kérsz, gondolj arra, hogy ez "munkaidőben" lehetséges, így ha alkalmas a munkahelyi címedre kérd a szállítást.

Ha dolgozol, és a munkahelyeden nehéz lenne az átvétel, természetesen neked kényelmesebb valamelyik átvételi helyre kérned a csomagodat.A MAGYAR POSTA DÍJSZABÁSA:

Az egész ország területére érvényes díjszabásunk az alábbi: Súly (tól-ig) Átvétel helye2
Postai küldemény előre fizetéssel : 2470.-
5kg-igPostaPont 2210.- Ft
MOL/COOP PostaPont  2210.- Ft
Csomagautomata    1435.- Ft
Az árak tartalmazzák az értékbiztosítást 150 000 Ft értékig.150 000 Ft érték felett a biztosítás díja: 220 Ft / 10 000 Ft, a 150 000 Ft feletti részre.Packeta


A Packeta.hu csomagküldő használata hasonló az előbbi átvételi helyre történő csomagküldésre.


Kedvező díjszabása miatt ajánlom.

Ez a szállítási lehetőséget a termék és szállítási költség előrefizetési opcióval vehető igénybe.


Átvételi pontok listája itt:


https://www.packeta.hu/atvevohelyek


Díjszabás


Max: 70×120 cm és 5kg-ig 1450.-A szállítási árak bruttó árak.


Érvényesek a szolgáltatók módosításáig.


Debrecen, 2024.02.15.